Trei motociclete furate din Italia, descoperite de poliţiştii de frontieră într-o autoutilitară

Trei motociclete furate din Italia, descoperite de poliţiştii de frontieră într-o autoutilitară

Polițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit într-o autoutilitară trei motociclete care figurează ca fiind furate din Italia. Cel care a vrut să introducă mopedele în țară este cercetat acum pentru tăinuire la furt.
La Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în țară, la sfârșitul săptămânii trecute, Adrian Valeriu T., 23 de ani, din județul Sălaj. Acesta conducea o autoutilitară marca Volkswagen Transporter, înmatriculată în Austria, în care călătorea ca pasager Dorel G., 31 de ani, din Negrești Oaș.
La controlul de frontieră efectuat pentru intrarea în țară, în compartimentul de marfă al mașinii au fost descoperite patru mopede – două marca Malaguti, unul Peugeot și unul Keeway. Pentru acestea, pasagerul Dorel G. a prezentat patru documente tip contract de vânzare–cumpărare încheiate sub semnătură privată.
În urma verificărilor efectuate, lucrătorii noștri au constatat că trei dintre motociclete figurează ca fiind furate din Italia din anul 2007.
Acum Dorel G. este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt, iar cele trei mopede au fost indisponibilizate la sediul IJPF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.