14 trofee de căpriori descoperite într-o maşină la trecerea frontierei

14 trofee de căpriori descoperite într-o maşină la trecerea frontierei

Polițiștii de frontieră cercetează un sătmărean în mașina căruia au fost descoperite 14 trofee de căpriori pentru care nu deținea autorizație. Sătmăreanul a vrut să scoată trofeele din țară pe la PTF Petea.În noaptea de sâmbătă spre duminică, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieși din țară Csaba Samuel F., în vârstă de 36 de ani, din Orașu Nou, județul Satu Mare. Acesta conducea un autoturism marca Skoda Octavia, înmatriculat în străinătate. Cu ocazia formalităților pentru ieșirea din țară, la controlul efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit în mașină 14 trofee de căpriori pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta vreo autorizație.
Csaba Samuel F. a declarat că în cursul zilei de sâmbătă, 25 iunie a.c., s-a deplasat la domiciliul unui sătmărean, de unde a luat cele 14 trofee de căpriori pe care urma să le transporte în Danemarca pentru a le preda unor cetățeni danezi care au participat la o vânătoare organizată în cursul lunii mai 2011.
Acum conducătorul auto este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de scoatere din țară a trofeelor de vânat care pot fi medaliate sau a faunei vii de interes cinegetic, fără respectarea dispozițiilor legale. Cele 14 trofee de căpriori au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.