Toti pensionarii se vor putea bucura de bani inainte de venirea sarbatorilor de iarna

Toti pensionarii se vor putea bucura de bani inainte de venirea sarbatorilor de iarna

 Vesti bune pentru pensionari. Posta Romana a cazut de acord  sa achite in avans drepturile de protectie sociala din sistemul public de pensii. Livrarea banilor a inceput din data de 12 decembrie, astfel incat toti pensionarii sa poata sa se bucure de bani inainte de venirea sarbatorilor de iarna.

 In judet isi vor primii banii mai repede de la bugetul asigurarilor sociale 114.000 pensionari si  9.800 de varstnici care au pensii de la bugetul de stat, acestia fiind majoritatea pensionari agricoli. Bani pentru sarbatorile de Craciun vor avea si beneficiarii pensiilor in baza altor legi speciale.  Distribuirea banilor a inceput deja din 12 decembrie urmand ca pana in data de 23 decembrie pensiile sa fie livrate catre toti beneficiarii. Este important de mentionat faptul ca cei care nu vor fi gasiti acasa vor primi un aviz cu care se vor putea adresa, pana in 29 decembrie, oficiului postal de pe raza de domiciliu pentru a-si primi pensia.
Pentru prima transa au fost virati catre Posta Romana 19.016.000 lei urmand  ca celelalte transe sa se distribuie in zilele de 13, 16 si 21 decembrie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.