VIDEO & FOTO | Tot mai multe cereri pentru dezinfecția clădirilor din Maramureș

Încă de la începutul pandemiei de coronavirus specialiștii au recomandat dezinfecția clădirilor în care una sau mai multe persoane au fost confirmate pozitiv cu COVID-19. Reprezentanții unei firme de dezinfecție din Sighetu Marmației au investit într-un aparat special care face astfel de dezinfecție și acum tot mai multe instituții dar și unități de cazare solicită astfel de acțiuni de curățare.

Reprezentanții firmei de dezinfecție spun că folosesc o soluție recomandată de Ministerul Sănătății care este sigură și extrem de eficientă.

”Astăzi facem un tratament pentru a scăpa de coronavirus dar și de alți viruși. Avem grijă de clienții noștri, avem grijă de noi și acțiunea aceasta ne va ajuta să prevenim și să scăpăm de viruși. Am apelat la o firmă profesionistă din Sighetu Marmației, ei ne ajută să facem acest tratament”, a spus reprezentantul unei pensiuni.

”Am făcut o dezinfecție cu un aparat de ultimă generație, care trage aerul prin două supape și pulverizează în cameră o soluție. Aceasta este folosită în special pentru combaterea  COVID-19,este o soluție puternică și este recomandată de Ministerul Sănătății. Este folosită și pentru hepatita B,C, HIV. Am efectuat dezinfecții începând de la bănci, cabinete medicale, clinici și case. Urmează școli, spații publice”, a precizat Dănuț Duma, reprezentantul unei firme de dezinfecție.

Astfel de acțiuni de dezinfecție se fac momentan în spații închise dar reprezentanții firmei de specialitate spun că vor achiziționa un alt aparat care să poată fi folosit și pentru spații deschise.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.