Tenismenii sigheteni, la Cupa Memorialul Dr. Naddoșy

Tenismenii sigheteni au participat la Cupa Memorialul Dr. Naddoșy. Această competiție care a devenit o tradiție pentru Sighetu Marmației a adunat și în acest an un număr mare de jucători. Câștigătorii au fost recompanesați cu diplome, medalii, cupe și tricouri.

Competiția îi este dedicată lui Stefan Naddoșy întrucât pasiunea acestuia pentru tenis a fost remarcabila investind din surse financiare personale în baza materială, în competiții si echipament sportive.

”Cupa s-a bucurat de o participare numeroasă iar în final s-a impus cuplul Simona Dunca – Valer Macioca în fața cuplului Adrian Gavaler – Claudiu Prodan. Locul trei a fost obținut de cuplul Gheorghe Szollosy – Septimiu Maier și Alin Mesaroș – Dorel Mihnea. Au fost meciuri foarte disputate, iar finala a fost foarte spectaculoasă”, a declarat Eugen Mihaljek, organizator.

Ștefan Naddoșy a avut o contribuție mare în inițierea multor tenismeni sigheteni care au obținut rezultate foarte bune la competitiile organizate de Federația Română de Tenis.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.