Tăuţii Măgherăuş: Concurs Internaţional de pescuit la crap – prima ediţie

Tăuţii Măgherăuş: Concurs Internaţional de pescuit la crap – prima ediţie

 Vineri, 24.06.2011, pe lacul Nistru de pe raza oraşului Tăuţii Magherăuş începe  prima ediţie a Concursului internaţional de pescuit la crap. Competiţia se va derula până sâmbătă 25.06. Pe malul lacului îşi vor întinde undiţele unii dintre cei mai pricepuţi pescari  din Maramureş, dar şi din ţările învecinate.
La concurs sunt aşteptate să ia parte 16 echipe
de la Instituţia Prefectului, Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş, S.G.A. Maramureş, S.C. Vital S.A. Baia Mare, Reşedinţa I.S.U. Maramureş, Inspecţia de Prevenire din cadrul I.S.U Maramureş, Selecţionata I.S.U Maramureş, Detaşamentul de Pompieri Baia Mare, Detaşamentul de Pompieri Sighetu Marmaţiei, Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuş, O.R.I. Maramureş, Penitenciarul Baia Mare, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş, Episcopia Ortodoxă a Maramureşului şi Sătmarului şi două echipe din străinătate- una a Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă al Regiunii Ivano-Frankivsk din Ucraina şi una de la Direcţia pentru Protecţia Mediului şi Apelor din localitatea Nyiregyhaza, Ungaria.
Echipele vor fi formate din câte trei pescari, care au dreptul de a folosi câte 3 undiţe, cu cel mult 2 cârlige pe undiţă. Peştii capturaţi vor fi păstraţi în juvelnice cufundate în apă, pentru menţinerea lor în viaţă până la cântărire, apoi vor fi eliberaţi. Va fi desemnată câştigătoare a competiţiei echipa care a prins cea mai mare cantitate de peşte. La final se va alcătui şi un clasament individual, iar pescarul cu cea mai mare captură va fi premiat. Competiţia se va desfăşura într-o singură manşă.
Concursul internaţional de pescuit la crap este organizat de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor- I.P.A.- REGIUNEA 4 MARAMUREŞ, din care fac parte I.S.U Maramureş, Penitenciarul Baia Mare şi O.R.I. Maramureş, în colaborare cu Instituţia Prefectului Maramureş, S.C. Vital S.A. Baia Mare, S.G.A. Maramureş şi Consiliul Local al oraşului Tăuţii Măgherăuş. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.