În spatele unui imobil din localitatea Sighetu Marmaţiei, poliţiştii de frontieră au descoperit două colete ce conţineau 20 000 de ţigarete de contrabandă

În spatele unui imobil din localitatea Sighetu Marmaţiei, poliţiştii de frontieră au descoperit două colete ce conţineau 20 000 de ţigarete de contrabandă

          Poliţiştii de frontieră maramureşeni au descoperit şi confiscat, 20.000 țigarete provenite din contrabandă în valoare de aproximativ 8.500 lei. În baza unor date şi informaţii polițiștii de frontieră maramureșeni au organizat și desfășurat în cursul zilei de 22 iunie a.c., o acțiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană.
 Astfel, în jurul orei 22.15, în spatele unui imobil din localitatea Sighetu Marmaţiei, poliţiştii de frontieră au observat o persoană care a scos din acesta două colete voluminoase.
 Imediat, poliţiştii de frontieră au procedat la reţinerea suspectului care a fost identificat în persoana numitului Petru R. în vârstă de 19 ani, domiciliat în localitatea Valea Vişeului. Cele două colete conţineau 1.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de aproximativ 8.500 lei, iar asupra lui Petru R. a mai fost descoperită şi suma de 1.760 lei.
 Din verificările și cercetările efectuate rezultă faptul că ţigările au fost introduse în România în data de 22 iunie 2011 peste apa râului Tisa. La această activitate de contrabandă au mai participat  şi alte persoane identificate ulterior ca fiind Valentin G. de 35 de ani din Sighetu Marmaţiei , Ioan L. de 20 de ani din Crăciuneşti şi Valentin H. de 21 de ani din Valea Vişeului, asupra celui din urmă a fost descoperită suma de 550 de euro.
 În cauză s-a  întocmit dosar penal în care suspecții sunt cercetați  pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la contrabandă.
Întreaga cantitate de ţigări precum şi sumele de bani au fost ridicate în vederea confiscării.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.