VIDEO | Stefan Codrea a fost reales viceprimar al comunei Giulești

În cadrul ședinței Consiliului Local Giulești din 10 noiembrie, Ștefan Codrea a fost ales din nou viceprimar al comunei Giulești cu 13 voturi din 13. Ștefan Codrea este la al doilea mandat de viceprimar.

După ce a fost reales viceprimar Ștefan Codrea le-a transmis cetățenilor că administrația locală va continua implementarea proiectelor importante pentru comună și că se dorește atragerea fondurilor europene.

” Am fost reales, la propunerea domnului primar Laurențiu Batin și a consilierilor locali, în funcția de viceprimar al comunei Giulești pentru un nou mandat cu 13 voturi din 13 posibile.Avem multe de făcut pentru comunitatea noastră, vrem să atragem fonduri europene pentru proiecte importante care să pună în valoare obiectivele și proiectele de care Giuleștiul are mare nevoie. Să fim solidari și uniți în efortul comun de a face din comuna noastră, o comună frumoasă, modernă și prosperă. Vă asigur că nu vă vom dezamăgi, iar ideea noastră din campania electorală va rămâne aceeași în următorii patru ani: „Continuăm împreună pentru binele comunități”, a spus Ștefan Codrea, viceprimarul comunei Giulești.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.