VIDEO | MARAMUREȘ: Încă 234 de persoane s-au infectat cu virusul SARS-COV2

Un nou bilanț al infectărilor cu coronavirus a fost prezentat astăzi de autorități. La nivel național, în ultimele 24 de ore au fost confirmate 9.799 de cazuri noi, după prelucrarea a puțin peste 38.000 de teste. În județul Maramureș alte 234 de persoane s-au infectat cu virusul SARS-COV2.

La Terapie Intensivă, situația rămâne critică: 1.092 de persoane se află internate în stare gravă. Bilanțul deceselor a ajuns, azi, la 203, cel mai mare de la debutul pandemiei. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 2.074 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Vă reamintim că sesizarea unor situații care încalcă prevederile legale cu privire la limitarea răspândirii infecțiilor cu noul Coronavirus se realizează la numărul TELVERDE 0800 800 165.

Este o linie telefonică dedicată special sesizării neregulilor privind respectarea măsurilor stabilite în starea de alertă, în contextul pandemiei COVID – 19, măsuri de protecție individuală, măsuri pentru diminuarea impactului tipului de risc, păstrarea distanței fizice sanitare, măsuri pentru reziliența comunităților și normele de protecție sanitară, și nu este destinată pentru apelarea în cazul producerii unor situații de urgență.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, să păstreze distanța fizică de protecție sanitară, măsurile de igienă și de conduită sanitară. stabilite de către specialiști.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.