SPRIJIN PENTRU BOLNAVI: Polițiștii sigheteni au donat sânge

SPRIJIN PENTRU BOLNAVI: Polițiștii sigheteni au donat sânge

 Polițiștii sigheteni au donat astăzi sânge pentru persoanele aflate în suferinţă. Această iniţiativă a avut scop dublu, deoarece, pe lângă sângele donat, poliţiştii vor dărui şide această dată bonurile pe care le primesc în urma acestei acţiuni.

Pentru a marca Ziua Poliției Române care se sărbătorește în luna martie, mai mulți reprezentanți ai Poliţiei Municipale Sighet au participat la campania de donare de sânge care a avut loc în incinta ambulatoriului  integrat din cadrul Spitalului Municipal.
 „Până în prezent, pentru că această activitate încă se derulează, au donat în jur de 20 de polițiști, atât din mediul rural, cât și din mediul urban. Fiindcă în fiecare an polițiștii sărbătoresc Ziua Poliției Române la 25 martie, ne-am gândit să marcăm cum se cuvine această zi importantă pentru polițiști și am venit să donăm sânge pentru a dovedi încă o dată că polițiștii sunt în slujba comunității”, a spus șeful Poliției Municipale Sighetu Marmației, Gheorghe Botiș.
Polițiștii s-au gândit să facă și o faptă bună și au decis ca bonurile de masă pe care le primesc în urma donării de sânge să le doneze unei familii cu mai mulți copii care a rămas fără locuință în urma unui incendiu. Și polițiștii locali și de frontieră au fost prezenția la campania de donare de sânge.
 „Astăzi am văzut că alături de noi au fost și colegi de la Poliția Locală, colegi de la Poliția de Frontieră, de la jandarmi, asta pe lângă ceilalți donatori care sunt în mod regulat aici la centrul de transfuzii. Trebuie să treacă o perioadă de timp de la o donare la alta, și de fiecare dată când au putut polițiștii au participat la astfel de activități benefice pentru comunitate”, a adăugat Gheorghe Botiș.
Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei vor să repete această acţiune de fiecare dată când vor avea ocazia. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.