VIDEO | Sportivi băimăreni s-au alăturat campaniei ”Uniți împotriva coronavirusului”, lansată de CSU Suceava

Zeci de sportivi s-au alăturat campaniei de solidarizare lansată de echipa suceveană, CSU Suceava, în urmă cu câteva zile. LIderii clubului au decis să organizeze pe facebook o licitație de tricouri purtate de jucători cunoscuți din țara noastră și din străinătatateScopul acțiunii este acela de a strânge bani pentru Spitalul Județean din Suceava, care are mare nevoie de echipamente și medicamente.

În scurt timp de la lansarea campaniei, numeroşi sportivi din echipele naţionale de handbal şi nu numai s-au alăturat iniţiativei. Printre cei care au donat tricouri pentru licitaţie se numără şi actuali sau foşti handbalişti băimăreni – Alexandru Csepreghi, Valentin Ghionea, Iulia Dumanska sau Valentina Ardean Elisei, dar şi tricourile handbaliştilor Mihai Popescu, Cristian Fenici şi Cristina Neagu.
Antrenori, sportivi şi conducători de cluburi au pus la bătaie tricouri de club sau purtate la echipele naţionale cu scopul declarat de a sprijini astfel Spitalul Judeţean din Suceava prin fondurile obţinute.

”Suceava trece prin momente grele, dragi iubitori ai sportului. De aceea, noi, colectivul echipei de handbal de la Clubul Sportiv Universitar din Suceava, care respectăm cu strictețe regula impusă de autorități, aceea de a sta acasă, am decis să organizăm pe facebook o licitație de tricouri purtate de jucători cunoscuți din țara noastră și din străinătatate, cel mai important fiind al francezului Nikola Karabatic, unul dintre cei mai buni handbaliști din toate timpurile. Scopul acțiunii este acela de a strânge bani pentru Spitalul Județean din Suceava, care are mare nevoie de echipamente și medicamente. Sperăm ca acțiunea noastră să fie împărtășită de cât mai mulți iubitori ai sportului din mediul online și să-și atingă scopul pentru care a fost inițiată, acela de a pune la bătaie orice resursă pentru a învinge acest virus periculos, astfel încât viața noastră de zi cu zi să își reia cât mai repede cursul normal”, acesta a fost mesajul de lansare a campaniei de solidarizare.

Pentru a fi utilizați cât mai eficient, banii strânși vor fi direcționați către Fundația Umanitară NORD 2001, care de la startul pandemiei s-a implicat total în lupta pentru combaterea coronavirusului.
Licitația se va încheia vineri 10.04 la ora 12.00 . Prețul de pornire este de 150 de lei per tricou, cu excepția celui purtat de Nikola Karabatic, pe când evolua la Barcelona, care pleacă de la 450 de lei.

”Câștigătorii licitației pot face plata în contul RO20 RZBR 0000 0600 0820 8852 Andrei Iulian, însă detalii suplimentare vor putea obținute de la antrenorii echipei sucevene, Adrian Chiruț și Iulian Andrei.
Așa cum nu o dată s-a spus că sportul înseamnă viață, așteptăm ca multă lume să se alăture demersului nostru, atât din țară cât și din străinătate, astfel încât această inițiativă sinceră se bucure de succes.
Uniți împotriva coronavirusului!”, postează pe Facebook, sportivii de la CSU Suceava.

Nicolae Dică şi Ianis Hagi au donat tricouri ale echipei naţionale, care valorau sâmbătă 500, respectiv 600 de lei, iar unul al lui Mirel Rădoi a ajuns la 800 de lei.Licitaţia va continua până în 9 aprilie, la adresa https://www. facebook.com/CSU Suceava/.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.