VIDEO | SPORT: Băieții antrenați de Vasile Miriuță vor da piept pe teren propriu cu echipa de pe locul patru- Someșul Dej

După înfrângerea suferită în etapă trecută la Oradea în compania echipei CAO Oradea, băieții antrenați de Vasile Miriuță vor da piept pe teren propriu sâmbătă, 20 martie, cu echipa de pe locul patru- Someșul Dej care se află la doar 2 puncte de echipa băimăreană. 

Eșecul de la Oradea nu schimbă mult datele problemei, doar că o aduce acum și pe CAO în lupta pentru primele două poziții și este la egalitate de puncte cu CS Minaur Baia Mare.

”Un eșec nedorit pentru că a fost prima partidă, un meci de 6 puncte, din păcate am pierdut, s-au făcut niște greșeli, ne asumăm și eu și jucătorii. Am fost cu toții afectați dar ne-am ridicat moralul, am lucrat un pic mental la ei pentru că e normal ca după o înfrângere să fim supărați dar vine meciu de sâmbătă cu Șomeșul Dej, iar un meci dificil dar suntem pregătiți. Au văzut și cei noi care au venit la Divizia C ce înseamnă Divizia C, nu este un meci ușor și e bine că am revenit cu picioarele pe pământ. Jucătorii răspund foarte bine la antrenament, ne-am pregătit și săptămâna aceasta bine cu toate că vremea nu ne-a ajutat dra am încercat să ne pregătim și la Ferneziu, și pe sintetic. Sunt încrezători și băieții, își doresc și ei să câștigăm sâmbătă”, a declarat Vasile Miriuță, antrenor principal CS Minaur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.