Spectacol cu orchestra simfonică oferit bucureştenilor de Sting

Spectacol cu orchestra simfonică oferit bucureştenilor de Sting

Aflat pentru a treia oară la Bucureşti, legendarul Sting şi-a încântat din nou fanii, luni seara, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în primul concert din turneul european "Symphonicity", cu mai mult de 20 de piese prelucrate pentru a putea fi interpretate alături de o orchestră simfonică.
"Bună seara, Bucureşti. Mulţumesc că sunteţi aici", a spus artistul britanic când a urcat pe scenă în ropotele de aplauze a aproximativ 15.000 de fani.
Spectacolul a început cu o piesă din perioada "The Police" – "Every little thing she does is magic" întâmpinată cu ovaţii şi aplauze de toţi cei prezenţi.
Au urmat piese precum "If I ever lose my faith in you", "English man in New York", "Roxanne" sau "Why should I cry for you?" care au făcut deliciul spectatorilor, unii ascultând şi privind impresionaţi cum artistul evolua pe scenă iar alţii savurând muzica în paşi de dans.
După o oră de spectacol artistul britanic a luat o pauză, însă nu a plecat de pe scenă înainte de a interpreta şi piesa "Next to you".
Partea a doua a spectacolului a debutat cu melodia "Shape of my heart". Au urmat "Tomorrow we’ll see", "Every breath you take", "Russian", solo-uri de trompetă, violoncel, vioară, ritmuri de bossa nova, slow sau jazz, artistul britanic demonstrând pe scenă, la cei aproape 60 de ani ai săi, că poate şi ştie cum să facă în continuare show-uri de zile mari.La final artistul nu a fost lăsat să plece până nu a mai interpretat patru melodii. Dacă prima melodie, "Desert rose", a venit cu ritmuri orientale şi a smuls ovaţii şi ropote de aplauze, nici ce a urmat nu a fost primit cu mai puţin entuziasm.
"She’s to good for me", "Fragile" şi "Message in a bottle" i-au făcut pe toţi cei prezenţi în Piaţa Constituţiei să le pară rău că artistul pune capăt concertului.
Pe scenă alături de Sting au urcat membrii band-ului său – Dominic Miller (chitară), Rhani Krija (percuţie), Jo Lawry (voce) şi Ira Coleman (bass) – împreună cu cei 45 de instrumentişti ai Filarmonici de stat din Sofia. AGERPRES

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.