Spaniolul Severiano Ballesteros, considerat cel mai bun jucător european de golf din toate timpurile, a decedat

Spaniolul Severiano Ballesteros, considerat cel mai bun jucător european de golf din toate timpurile, a decedat

Spaniolul Severiano Ballesteros, considerat cel mai bun jucător european de golf din toate timpurile, a decedat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la vârsta de 54 de ani, la trei ani după ce a fost operat pentru o tumoare pe creier.
Conform familiei fostului sportiv, Ballesteros, care a câştigat în 33 de ani de carieră cinci titluri majore individuale, a decedat din cauza unei insuficienţe respiratorii , în locuinţa sa din Pedrena (Spania). Vineri, familia lui Ballesteros anunţase o deteriorare gravă a stării de sănătate a fostului jucător de golf.
Vestea decesului lui Ballesteros a fost primită cu emoţie în Spania, unde campionul era foarte popular, şi în lumea golfului.
Severiano Ballesteros va fi înmormântat, miercuri, în regiunea natală a sportivului, Cantabria, unde s-au decretat trei zile de doliu.
Ballesteros a fost operat în 14 octombrie 2008 de tumoare pe creier, iar două zile mai târziu de edem cerebral. El a fost supus unei a treia operaţii în 24 octombrie 2008, fiind operat ultima oară în decembrie 2008.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.