SOLIDARITATE: Mai mulți jandarmi sigheteni au donat astăzi sânge

SOLIDARITATE: Mai mulți jandarmi sigheteni au donat astăzi sânge

 Mai mulți jandarmi sigheteni au donat astăzi sânge în cadrul campaniei de acest fel desfășurate la Spitalului Municipal Sighet. În această perioadă jandarmii organizeaza mai multe activități cu ocazia aniversării Jandarmeriei Române, una dintre cele mai importante fiind cea de donare de sânge pentru persoanele aflate în suferință. 

În intervalul 28-30 martie, jandramii donează sânge în sprijinul persoanelor care necesită transfuzii. Campania de donare de sânge a început în  Baia Mare, unde s-a desfăşurat în perioada 3-8 martie,21 de jandarmi participând la aceasta.
„Cu ocazia aniversării Zilei Jandarmerie Române, Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș a inițiat o campanie de donare de sânge. În acest sens la centrul de tranfuzii sanguine din cadrul Spitalului Municipal Sighetu Marmației s-au prezentat 10 jandarmi din cadrul Detașamentului 4 pentru această acțiune”, a declarat Mihai Șofineți, căpitan în cadrul Detașamentului  de Jandarmi Sighetu Marmației.
Acțiunea de donare de sânge se repetă în fiecare an și face parte dintr-o campanie umanitară iniţiată anii precedenţi la nivelul Jandarmeriei Române cu scopul de a implica indirect jandarmii la salvarea vieţilor unor persoane aflate în suferinţă. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.