Silvicultori fără leafă

Silvicultori fără leafă

 Asociaţia Composesor ala Vişeu de sus Vişeu de Mijloc este pe cale să se desfiinţeze, Motivul este cât se poate de simplu, toate vânzările de material lemons au fost sistate, motiv pentru care cei 14 angajaţi nu şi-au mai primit lefurile de 10 luni.

Asociaţia Composesorala Vişeu de sus, Vişeu de mijloc se confruntă cu probleme majore fiind pe cale să+şi închidă porţile. Acest lucru este posibil din cauza problemelor financiare cu care se confruntă de 10 luni încoace, perioada în care cei 14 angajaţi nu şi-au primit lefurile.

Totul a pornit o dată cu schimbarea consiliului de administraţie şi conducerea composesoratului, nouă conducere introducând o ordonanţă prezidenţială care prevedea sistarea oricărei vânzări de material lemnos.

Potrivit declaraţiilor preşedintelui Asociaţiei Composesorale Vişeu de sus Vişeu de mijloc, Andreica Vasile, asociaţia nou înfiinţa îşi urmăreşte propriile interese.

Asociaţia nou înfiinţată doreşte ca toate pădurăriile să fie trecute sub tutela consiliului local. Motivul este cât se poate de simplu, după desfiinţarea Asociaţiei Composesorale întreaga suprafaţă de pădure devine proprietate publică.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.