Sighetul pare sa fie cuprins de psihoza criminalului liber, Adrian Sava

Sighetul pare sa fie cuprins de psihoza criminalului liber, Adrian Sava

Sighetul pare sa fie cuprins de psihoza criminalului liber. Toata lumea e atenta la toata lumea,  iar la orice mica suspiciune sunt alertate fortele de ordine.
 Adrian Sava, barbatul care in seara zilei de duminica, 28 ma,i l-a ucis pe Alexandru Feltman si a ranit-o grav pe sotia acestuia, Gabriela Feltman, nu a fost prins inca de oamenii legii. Acest fapt ii inspaimanta pe tot mai multi sigheteni, care isi iau cum pot masuri de precautie. Desi cu totii ne marturisesc ca Adrian Sava este un pericol pentru cei din jur, nimeni nu vrea sa faca publice aceste destainuiri.
Un episod din care reiese aceasta stare de neliniste s-a petrecut astazi, in jurul amiezii, pe strada Plevnei din municipiu. Unii localnici au observat un individ a carui semnalmente erau asemanatoare cu cele ale criminalului si au chemat de indata politia. Insa de aceasta data spiritul civic al oamenilor a functionat pe deplin, deoarece acestia au pornit in cautarea suspectului. Politia a sosit de indata la fata locului, iar din relatarile locuitorilor de pe strada Plevnei, echipaje ale politiei au blocat toata zona, iar cautarile au continuat si in cimitirul mare din localitate. In cele din urma cel urmarit a fost prins insa, din pacate, desi semana cu Adrian Sava, urmaritul nu era Adrian Sava. In urma descinderilor de astazi politia a pus mana pe un barbat care de ceva vreme este certat cu legea si cautat de politisti. Speram ca in urma amplelor actiuni politienesti va fi gasit si cautatul numarul 1 la aceasta ora.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.