TV Sighet şi Sighet FM a organizat în Parcul Central al municipiului o sărbătoare de excepţie de Ziua Copilului

TV Sighet şi Sighet FM a organizat în Parcul Central al municipiului o sărbătoare de excepţie de Ziua Copilului

 De Ziua Internaţională a Copilului, astazi 1 iunie, TV Sighet şi Sighet FM a organizat in Parcul Central al municipiului o sarbatoare de exceptie, la care au luat parte o multime de princhindei sigheteni.
Deghizati in personaje de poveste, peste o suta de micuti, impreuna cu parintii si bunicii lor, au cantat si au dansat alaturi de echipa TV Sighet si Sighet FM. Primarul municipiului, Eugenia Godja a tinut sa-i felicite pe copiii prezenti la eveniment, dar si pe organizatori.
Distractia a fost intretinuta de claunul Liviu, dar si de cunoscutele Liliana si Ileana, cele care seara de seara ii incanta pe micuti cu povestea de “noapte buna” pe micul ecran, la TV Sighet. Viceprimarul Ovidiu Nemes a tinut sa fie si el alaturi de micutii orasului nostru si nu a ascuns faptul ca si el se simte putin copil
La eveniment au participat mai multe gradinite din municipiu, fiecare dintre ele prezentand cate un moment artistic. Gradinita 8 a sosit cu 3 grupe de copii, grupa mica si doua grupe pregatitoare care au prezentat un dans modern sunb coordonarea instructorului Cosovan Deneş. Gradinita 9 a prezentat un numar de exceptie. Stelutele din grupa mica au reusit sa smulga ropote de aplauze de la cei prezenti pentru felul in care au jucat moroseneste. Grupa pregatitoare B, tot de la Gradinita 9, a prezentat in schimb un dans de societate. Tot un dans modern a fost prezentat si de grupa mijlocie a Gradinitei Numarul 12. Grupa pregatitoare de la Gradinita 13, sub coordonarea doamnei Groza Mariana, a prezentat o frumoasa sceneta inspirata din povestea Alba ca Zapada.
Alaturi de gradinitele mentionate au mai incantat publicul interpretele Flavia Hojda, Francesca Hojda, Tiran Alexandra si ansamblul Mugurelul de la Clubul Copiilor din Sighetu Marmatiei.
In jurul orei 16:00 , datorita norilor care anuntau sosirea ploii, cu totii s.au intors spre case, bucurosi si incantati de frumosa zi petrecuta in compania TV Sighet si Sighet F.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.