O raba incarcata cu nisip a fost implicata ieri dupamasa intr-un incident rutier la Cavnic

O raba incarcata cu nisip a fost implicata ieri dupamasa intr-un incident rutier la Cavnic

     O raba incarcata cu nisip a fost implicata ieri dupamasa intr-un incident rutier la Cavnic. Camionul a intrat pe un podet din beton de pe o strada laterala a orasului, dar constructia nu a rezistat sub greutatea masinii si s-a rupt. Autovehiculul s-a rasturnat pe spate A fost nevoie de  interventia unei automacarale pentru a repune camionul pe roti. Reprezentanti ai administratiei publice au fost chemati la locul incidentului, precum si oficiali din politie care au demarat cercetari. La intrarea pe pod nu erau indicatoare de restrictie, dupa cum au precizat autoritatile. Din fericire soferul nu a fost ranit.
Dupa cateva incercari, automacaraua a reusit sa ridice raba. Soferul, care este chiar din Cavnic, a fost pus sa dea declaratii despre incidentul pe care l-a provocat. Politistii trebuie sa decida cui apartine vina in acest caz. Mai precis, sa stabileasca daca soferul este singurul responsabil pentru producerea accidentului, situatie in care acesta va suporta cheltuielile interventiei si cele pentru refacerea podului distrus sau vina apartine si autoritatilor locale.
Barbatul care era la volanul masinii nu a dorit sa faca nicio declaratie.
Din fericire, oamenii care locuiesc in zona respectiva au o alta cale de acces prin care vor putea sa ajunga la casele lor pana podetul va fi refacut.
    Un incident  asemanator s-a produs de cateva zile si in Baia Sprie, unde un tir a cazut de pe un pod care a cedat din cauza tonajului depasit.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.