În localitatea Stramtura se inaugurează construcţia unei baze sportive de talie europeană

În localitatea Stramtura se inaugurează construcţia unei baze sportive de talie europeană

Pentru prima data in istoria localitatii Stramtura, se inaugureaza constructia unei baze sportive  cu tot ceea ce inseamna elemente din dotare: gazon, pista de alergare si tribune. Aceasta nu va fi o baza sportiva  oarecare, ci una de talie europeana, care respecta normele Uniunii Europene.
    Pana acum, pasionatii sportului desfasurau activitatile pe terenuri improvizate, iar echipa de fotbal “Luceafarul”, care activeaza in Divizia D, seria nord, si-a desfasurat intalnirile tot in deplasare. Cele programate pentru “acasa” aveau loc la Barsana. Gata insa cu deplasarile.Stadionul de fotbal din Stramtura va fi inaugurat duminica, cu meciul de fotbal dintre Luceafarul Stramtura si FC Maramures Universitar Baia Mare aflata in Liga a treia, seria 6. Partida va incepe la ora 17.00, dupa ce  in prealabil noua baza sportiva va fi sfintita. "Stadionul are vestiare pentru echipe si arbitri, are 320 de locuri in tribune si o miniinstalatie de nocturna. Lucrarile au fost incepute anul trecut in luna aprilie, investitia fiind de circa 700.000 lei", a declarat primarul Ioan Pasere
Jocul de la Stramtura va beneficia de spectatori de lux, dat fiind ca si-au anuntat prezenta la inaugurarea stadionului Cristian Balaj, presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Maramures, si jurnalistul sportiv Ovidiu Ioanitoaia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.