VIDEO | Sighetenii, consultați în privința problemelor din oraș

Campanie de consultare publică în Sighetu Marmației. Inițiativa îi aparține consilierului local Daniela Onița Ivașcu, candidat PNL la Primăria Sighet. Prin această acțiune inițiatorul spune că își dorește să afle problemele cu care se confruntă cetățenii.

Sighetenii care doresc să participe la campania de consultare publică trebuie să completeze un chestionar care cuprinde câteva întrebari despre problemele existente în diferite zone ale orașului.

”Această acțiune presupune o amplă campanie de consultare publică. Pentru mine cel mai important lucru este parteneriatul pe care îl am cu cetățenii și consider că de la sigheteni trebuie să vină principalele sugestii pentru viitorul primar al municipiului Sighet. Eu cunosc problematica orașului însă cred că parteneriatul cu cetățeanul îmi oferă garanția că voi găsi soluțiile 100% realizabile pentru cetățeni. Am amplasat trei corturi, în cartierul Cuza Vodă, pe platorul din Parcul Central și în zona Carrefour. Invit sighetenii pe această cale să vină la aceste corturi și să completeze chestionarele care cuprind 3 întrebări”, a precizat inițiatorul campaniei de consultare publică, Daniela Onița Ivașcu.

Chestionarele pot fi completate zilnic la corturile amplasate în oraș între orele 11:00-16: 00 dar și online pe pagina de facebook a inițiatorului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.