SIGHET: Târg de Crăciun în perioada 5 – 23 decembrie la Sighetu Marmaţiei

SIGHET: Târg de Crăciun în perioada 5 – 23 decembrie la Sighetu Marmaţiei

Primăria municipiului Sighetul Marmaţiei, organizează în perioada 5 – 23 decembrie 2012, TÂRGUL DE CRĂCIUN. Locaţia aleasă este Parcul central din localitate. Agenţii economici interesaţi îşi vor depune ofertele între 21 – 29 noiembrie la Registratura instituţiei, în plic închis, cu menţiune TÂRGUL DE CRĂCIUN 2012.Sărbătorile de iarnă vor aduce o serie de surprize sighetenilor anul acesta. Un eveniment în premieră în oraş va fi organizarea unui Târg de Crăciun în Parcul central din localitate.

“Va fi o primă ediţiea a unui târg de Crăciun un târg pe care mi l-am dorit dintotdeauna pentru Sighet. Fiind vorba de prima ediţie, probabil nu se va ridica la valoarea pe care ne-am dori-o cu toţii, dar e foarte important ca acest proiect să aibă un început anul acesta. Eu, personal, îmi pun mari speranţe şi sper să fie gustat de sigheteni, alături de celelalte surprize pe care le-a pregătit pentru luna decembrie. Îmi doresc ca această lună să fie una dedicată sufletului, în care să privim cu încredere spre viitor şi să avem speranţa că lucrurile pot evolua în bine în jurul nostru. Sper ca tot mai mulţi dintre noi să ne gândim şi la cei nevoiaşi de lângă noi şi să ne îndreptăm cu un gest de generozitate înspre aceştia”, spune primarul Ovidiu Nemeş.

Vor fi agreaţi şi acceptaţi agenţii economici autorizaţi să desfacă următoarele produse sau grupe de produse: ornamente pentru brad, produse de patiserie şi cofetărie specifice, vin fiert, ciocolată caldă, ceaiuri, precum diverse alte produse specifice sărbătorilor de iarnă. Agenţii economici selectaţi, vor fi contactaţi pentru semnarea contractelor, luni 3 decembrie 2012.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.