Sighet: Investiţie pentru curăţenie

Sighet: Investiţie pentru curăţenie

Pentru ca oraşul nostru să fie mai curat şi pentru a uşura munca personalului, firma  de colectare a deşeurilor Herodot, a achiziţionat în urmă cu câteva zile un utilaj nou menit să cureţe trotuarele. Este vorba despre un aspirator cu o capacitate mai mare decât a celorlalte utilaje, care nu ocupă un spaţiu mare şi reuşeşte într-un timp foarte scurt să colecteze toate deşeurile.
Un utilaj nou a fost achiziţionat de către firma de colectare a deşeurilor, Herodot, menit să uşureze munca personalului, dar şi să acţioneze mai bine pentru curăţarea trotuarelor atât pe timp de noapte, cât şi pe timp de zi. Este o noutate deoarece maşinăria este de dimensiune relativ mică, nu acopă mult spaţiu şi nu este foarte zgomotoasă. Are o capacitate mai mare decât restul maşinilor de colectare a deşeurilor şi nu în ultimul rând este foarte uşor de manevrat.
Această achiziţie a fost pusă la treabă zilele acestea şi se dovedeşte a fi extrem de benefică. Costurile pentru aceasta se ridică la aproximativ 8000 de euro, bani pe care firma s-a hotărât să îi aloce în vederea prestării serviciilor cât mai eficient.
“De două săptămâni am achiziţionat un aspirator stradal pentru îmbunătăţirea gradului de curăţenie în municipiu. Achiziţia se ridică la o valoare de 8000 euro”, a conchis Sorin Israil, directorul firmei Herodot.
De acum înainte, sighetenii vor avea un oraş mai curat, dar pentru aceasta trebuie să fie şi ei colaboratori şi să fie atenţi unde aruncă deşeurile, pentru a contribui la aspectul plăcut şi curat al oraşului, care este mult dorit.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.