Sighet: Frenezie şi culoare la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr.12

Sighet: Frenezie şi culoare la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr.12

Cea de-a doua ediţie a evenimentului „Dăruire şi frenezie pentru copiii mileniului III” a fost lansată astăzi la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr.12 din Sighet. Profesori educatori din cadrul mai multor grădiniţe din judeţ şi-au expus lucrări dintre cele mai frumoase şi creative pe tematica toamnei şi iernii. Expoziţia a fost lansată astăzi, iar în cadrul deschiderii s-au înmânat şi diplome de merit participanţilor.
Creativitatea profesorilor educatori din judeţul Maramureş este exprimată în cadrul expoziţiei de la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr.12 din Sighet, unde zeci de lucrări, care de care mai frumoase, sunt expuse spre a fi admirate.
Confecţionate manual din diverse obiecte, de la clasica hârtie şi până la borcane, oglinzi, boabe de fasole şi porumb, vată şi chiar coji de seminţe sau biscuiţi. Machetele sunt de o deosebită frumuseţe, realizate cu atâta drag şi dăruire, pentru a demonstra copiilor ce importanţă are creativitatea.
Pe tematica toamnei şi iernii, lucrările expuse sunt fie picturi, fie machete, iar impactul pe care îl au asupra vizitatorilor este unul deosebit. Nu au cum să îţi atragă privire de îndată ce intri în sala de expoziţie. Dacă pe tematica toamnei sunt realizate machete cu legumele şi fructe specifice sezonului, pe tematica iernii peisajul este mult mai colorat, cu brazi impodobiţi de Crăciun, oameni de zăpadă, fulgi, reni sau Moş Crăciun în fel şi fel de imagini, fiecare diferite una de cealaltă. Expoziţia va fi deschisă publicului toată săptămâna şi toţi cei care doresc să-şi delecteze privirea, pot să admire lucrările la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 12, în sala CDI, la etajul I.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.