Missis şi Mister boboc în acest an la Balul bobocilor de la Liceul Leöwey Klára au fost aleşi de spectatori

Missis şi Mister boboc în acest an la Balul bobocilor de la Liceul Leöwey Klára au fost aleşi de spectatori

Balul bobocilor a Liceului Leöwey Klára organizat de clasa a XII-a A, a avut loc vineri 16 noiembrie în sala George Enescu a Liceului de Artă.Pentru titlul de Missis şi Mister Boboc s-au prezentat 9 perechi care au fost jurizaţi de: directoarea liceului Béres Ildikó, de profesoara de limba română Alina Florea, profesoara de biologie Juhos Emese şi fostul elev al liceului Melega Rolf-Tibor, dar cei clasaţi pe primul loc în acest an au fost aleşi de spectatori.

Bobocii s-au întrecut în probă de dans, proba de aptitudini, de cultură generală, fetele şi-au demonstrat îndemânarea în proba “un minut şi câştigi” iar băieţii au tras un bileţel cu un nume pe care trebuia să-l identifice în sală, ceea ce n-a fost chiar uşor.Prezentatorii balului au fost Pop Dávid şi Kassay Bernadett.

Titlul de Missis Boboc a fost câştigată de Lakatos Mónika Leticia iar titlul Mister Boboc Kádár Erik, locurile doi au fost ocupate de Pál Odett şi Csurka Gellért, iar pe locul trei s-au clasat Roman Johanna şi Ferenczy Dániel, premiul special a fost înmânat elevei care n-a putut participa la bal din cauza unei operaţii Varkola Andrea. Ardelean Alexandra a cântat o piesă al lui Katty Perry iar eleva din clasa a XII-a A Gheorghe Aida şi perechea ei Hincu Răzvan au încântat publicul cu un superb dans sentimental. Balul bobocilor a continuat cu un After Party pe cinste, organizat în sala mare a Palatului Culturii. 

Balul bobocilor din acest an a fost realizată cu contribuţia substanţială a dirigintei clasei a XII-a A, profesoara de matematică Vraja – Lökös Éva.

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.