Serviciul Social Sighet are un sediu nou

Serviciul Social Sighet are un sediu nou

Serviciul Social Sighet se muta in casa noua. Noua locatie va fi pe Strada Dragos Voda, nr 32, langa sediul Politiei Locale Sighet.  Aceasta masura a fost luata pentru a se evita aglomerarea de la ghisee si pentru ca asistentii sociali sa fie mai eficienti si sa  isi poata desfasura activitatea in conditii cat mai prielnice.
 Cladirea  a fost achizitionata cu ajutorul Consiliului Local , in urma cu cativa ani si era destinata in prima instanta unui Centru de zi, dar deoarece proiectul respectiv nu a fost aprobat, cladirea a fost pusa la dispozitia Serviciului Social. Fondurile necesare amenajarii spatiului au fost oferite de catre Primaria Sighet.
Georgeta Delescu, sefa Serviciul Social Sighet, ne-a declarat ca aceasta masura era imperios necesara, deoarece spatiul de care dispun in momentul de fata in cadrul Primariei Sighet este insuficient pentru desfasurarea activitatilor in conditii bune. Un exemplu elocvent pe care ni l-a oferit interlocutoarea noastra a fost ca anul trecut, inscrierile pentru ajutorul de incalzire s-au realizat in incinta Cantinei Sociale, iar asistentii sociali au fost nevoiti sa se deplaseze intre Primarie si cantina, in conditiile in care, numarul personalului este insuficient in comparatie cu volumul de munca.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.