Servicii de consiliere psihopedagogică și de logopedie online

Începând de ieri, pe pagina web a Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Maramureș se oferă servicii de consiliere psihopedagogică și de logopedie.

În situația elevului care are sub 18 ani, părintele va trebui să își dea acordul și să completeze ACORDUL PĂRINTELUI pentru consiliere, care conține si acordul pentru prelucrarea datelor personale. Acest formular se va descărca pe calculator, se completează online sau se scanează și se încarcă în Browse.

În cazul copilului care nu a împlinit vârsta de 18 ani și nu are acordul completat de părinte și încărcat, nu va putea accesa serviciile de consiliere online.

” CJRAE este una dintre instituțiile educaționale care fac cinste județului nostru, o unitate care, prin statutul și natura sa profesională specifică, promovează valori, drepturi și libertăți generale umane. Aflată în subordinea Consiliului Județean Maramureș, instituția este condusă cu mult profesionalism și dăruire de conf. univ. dr. psih. Delia-Mariana Ardelean, alături de care se află un colectiv inimos de specialiști care pun accent pe respectarea drepturilor copilului și oferirea de șanse egale tuturor beneficiarilor”, a declarat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Pentru a beneficia de  aceste servicii, elevii sau părinții interesați pot să acceseze adresa  www.cjraemm.ro/consiliere-online.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.