VIDEO | Se reiau examinările la proba teoretică pentru obținerea permisului de conducere

Serviciul Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș va relua din data de 15 iunie examinarea la proba teoretică pentru obținerea permisului de conducere. Examinarea se va realiza cu respectarea tuturor măsurilor de protecție individuală, a celor de igienă și de distanțare fizică pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecției cu noul coronavirus.

Dosarele candidaților se depun exclusiv în baza unei programări on-line. Programările on-line se fac începând din 11 iunie, pe platforma www.drpciv.ro, la secțiunea ”Înregistrare dosar examinare”.

Persoanele care sunt programate sunt rugate să respecte ora de programare și să evite așteptarea suplimentară în spațiile destinate publicului, de la sediul serviciului situat pe strada Aleea Școlii nr.1 din Baia Mare. La desfășurarea probei teoretice, candidații vor avea asupra lor actul de identitate și dosarul de examinare. Valabilitatea documentelor publice emise de serviciile publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor se menține pe toată perioadă stării de alertă, respectiv pentru o perioadă de 90 de zile de la data încetării stării de alertă, conform prevederilor legislației și actelor normative în vigoare.

În același context, pentru aceeași perioadă, se menține valabilitatea documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare, transcriere sau preschimbare a permisului de conducere obținute de către solicitanți de la alte autorități, instituții publice sau entități.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.