Se fac angajări la Inspectoratul pentru Imigrări

Inspectoratul General pentru Imigrări a demarat procedura de ocupare a 30 de posturi vacante de ofiţeri, agenţi de poliţie, medici, asistenţi medicali şi personal contractual, prin trecerea agenţilor de poliţie în corpul ofiţerilor, cât şi din sursă externă.

Astfel, în vederea reducerii deficitului de personal şi asigurării activităţii în condiţii optime, la nivelul aparatului propriu în cadrul Serviciului Secretariat, Direcţia Logistică, Serviciul Resurse Umane, la Centrele Regionale de Proceduri şi Cazare a Solicitanţilor de Azil din Giurgiu, Timişoara, Maramureş, Rădăuţi şi Galaţi, precum şi la Centrele de Cazare a Străinilor luaţi în Custodie Publică Otopeni şi Arad au fost scoase la concurs 10 funcţii de ofiţeri de poliţie, 5 funcţii de agenţi de poliţie, 3 posturi de medici, 4 de asistenţi medicali, 1 psiholog şi 7 posturi pentru personal contractual.

Anunţurile de recrutare pot fi accesate pe site-ul oficial al Inspectoratului General pentru Imigrări la adresa www.igi.mai.gov.ro, secţiunea „Carieră”, iar dosarele de înscriere, în formă completă, se depun, exclusiv, în format electronic şi se transmit pe adresa de e-mail cariera.igi@mai.gov.ro, în perioada 03 – 09.01.2022.

Excepţie fac funcţiile de personal contractual, pentru care candidaţii vor prezenta personal dosarul de înscriere, în termen de cel mult 10 zile lucrătoare de la data afişării anunţului, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări, cu sediul în str. Lt. col. Marinescu Constantin, nr. 15A, sector 5, Bucureşti.

Informaţii suplimentare privind modalităţile de înscriere şi participare la concurs, condiţiile de recrutare, probele de examen, criteriile de departajare şi alte date importante pentru desfăşurarea în bune condiţii a recrutării şi încadrării candidaţilor pot fi obţinute de la structura de resurse umane a Inspectoratului General pentru Imigrări la numărul de telefon 021/4107513 şi interiorul precizat în anunţ.

Foto: Facebook – Inspectoratul General pentru Imigrări

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.