VIDEO | Școala Gimnazială ”George Coșbuc”din Sighet continuă demersurile dedicate sărbătorilor de iarnă cu un proiect umanitar

Școala Gimnazială ”George Coșbuc”din Sighet continuă demersurile dedicate sărbătorilor de iarnă cu un proiect umanitar. 30 de familii nevoiașe vor beneficia de genrozitatea elevilor din cadrul școlii care se vor mobiliza pentru a colecta produse alimentare, haine și jucrării pentru o cauză nobilă.

Corpul profesoral și elevii Școii Gimnaziale ”George Coșbuc”din Sighet vor aduce o fărâmă de nădejde unor oameni nevoiași din Sighet. În cadrul unui proiect cu caracter umanitar, s-au identificat în jur de 30 de familii care vor beneficia de daruri în prag de sărbători.

”Am creat o echipă de lucru, prin care am reușit să identificăm mai multe familii nevoiașe. Vom strânge produse alimentare, haine, încălțăminte cu ajutorul elevilor, profesorilor și părinților. S-a lucrat în echipă, într-o activitate organizată la întregul întregii școli. Cu ajuorul celor de la Direcția de Asistență Socială Sighet s-a realizat o listă cu 30 de familii care ar avea nevoie de ajutorul nostru”, spune Bogdan Zetea, director adjunct al Școlii Gimnaziale ”George Coșbuc”din Sighetu Marmației.

Produsele vor fi colectate la nivelul școlii, iar în săptămâna dinaintea Crăciunului acestea vor fi distribuite beneficiarilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.