VIDEO | SĂPTĂMÂNA MESERIILOR |”Plăcerea meseriei de azi, reprezintă cheia succesului de mâine”- Liceul Tehnologic Forestier

Sub sloganul ”Plăcerea meseriei de azi, reprezintă cheia succesului de mâine”, Liceul Tehnologic Forestier din Sighet a propus o serie de activități menite să promoveze meserii, care pot fi ulterior accesate de viitorii liceeni. Prin intermediul acestor activități se urmărește ca tinerii să descopere tainele acestor meserii.

Inspectoratul Școlar Județean Maramureș organizează, în perioada 8 – 14 martie, acțiunea „Săptămâna Meseriilor”, în care unitățile de învățământ care au ofertă educațională pentru învățământul profesional, inclusiv dual, realizează activități cu respectarea strictă a legislației care reglementează starea de alertă, a celei specifice scenariilor în care funcționează unitățile de învățământ și a măsurilor de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.Liceul Tehnologic Forestier îndemnaă tineiri să-și descopere în interior acea vocație către o meserie care le poate asigura un viitor , imediat după absolvirea liceului.

Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, în parteneriat cu agenți economici din județ, a organizat dezbaterea interactivă „Meseria face diferența”cu ocazia „Zilei Naționale a Meseriilor”. Obiectivul principal al activității a fost promovarea învățământului profesional și tehnic, a calificărilor dobândite prin școala profesională, respectiv a importanței acestora pentru dezvoltarea economică a județului Maramureș. Intervențiile invitaților care au fost prezenți în sală au alternat cu cele din spațiul virtual.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.