VIDEO | Operatori economici sancționați de inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Maramureș

Pentru nerespectarea prevederilor legale, mai mulți operatori economici din județ au fost sancționați în luna decembrie, de către inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Maramureș. Controalele au vizat în general produse alimentare și nealimentare specifice sărbătorilor de iarnă

Inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Maramureș au efectuat controale tematice pe parcursul lunii decembrie privind atât produsele alimentare, cât și produsele nealimentare, cum ar fi jucăriile, ghirlande luminoase, și în special produse care au avut tematică sărbătorile de iarnă.

”În cadrul tematicilor din luna decembrie, noi am controlat 36 de operatori economici din Maramureș privind modul de respectare a prevederilor legale în conformitate cu modul de etichetare a produselor alimentare specifice sărbătorilor de iarnă. Agenții au fost astfel amendați cu 41 000 de lei și 6 operatori cu avertisment. S-a dispus oprirea definitivă de la comercializare a 12,2 kilograme de produse în valoare de 182 de lei și orpită temporar de la comercializare 94 de kilograme, în valoare de 2662 de lei”, arată Dacian Manoliu, șef CJPC Maramureș.

Inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Maramureș au efectuat în această perioadă controale la toți operatorii economici, o atenție deosebită au acordat lanțurilor mari de magazine.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.