VIDEO | O nouă campanie de donare de sânge la Sighet

:”Noi punem suflet, voi sânge”. Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș, în colaborare cu Spitalul Municipal Sighetu Marmației organizează prima campanie de donare de sânge din acest an.

Și în acest an Spitalul Municipal Sighetu Marmației, respectă tradițiile campaniei de sânge :”Noi punem suflet, voi sânge”. Aceasta campanie se desfășoară, în data de 11 februarie 2020, începând cu orele 9,00 în incinta Ambulatorului Integrat, demisol, vizavi de Cabinetul Balneofizioterapie. În fiecare zi viața unui om depinde de o perfuzie salvatoare. Un singur donator de sânge poate salva trei vieți. Viața este doar una și de cele mai multe ori depinde de resursele județene, naționale și nu în ultimul rând de donatorii de sânge. Cum nevoia de sânge nu are finalitate, de aceea donatorii sunt așteptați în număr cât mai mare pentru a contribui la salvarea unei vieți.

În numele pacienților salvați, Spitalul Municipal Sighetu Marmației și Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș, mulțumește tuturor donatorilor pentru că au fost alături de această campanie încă de la început.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.