VIDEO | Sala Polivalentă va intra într-un proces de reabilitare

Sala Polivalentă va intra într-un proces de reabilitare. Cel puțin asta promite conducerea Primăriei Sighet care spune că există un proiect scris în acest sens, care va demara în viitorul apropiat. Investiția ar urma să se facă pe bani de la Guvernul României.

Sala Polivalentă din Sighet este închisă de luni bune. Motivul, sala are nevoie de reparații, investiții în modernizare și sistem de încălzire.

”Sala Polivalentă este închisă pentru că ar trebui să intre într-o activitate de reabolitare care se face prin Compania Națională de Investiții, proiectul de reabilitare este întocmit. Ca să poată funționa sala, ar trebui în momentul de față să băgăm niște bani, bani care ar transforma practic situația sălii și nu ar mai coincide cu cea pe care noi am prezentat-o în momentul în care ni s-a aprobat acest proiect”, spune primarul Horia Scubli.

Sala  a fost utilizată în ultimul timp doar ocazional, pentru câte un eveniment anume.

”Deocamdată nu putem să intrăm în această sală, așteptăm reabilitarea. Reabilitarea înseamnă schimbarea geamurilor, schimbarea suprafeței de joc, suprafața de joc este una cauciucată și federațiile de specialiate, mai ales Federația de Baschet, nu omologhează suprafețe cauciucate, doar suprafețe dintr-un parchet elastic, special destinat jocurilor. Vom pune o suprafață de joc din parchet, vom trece de la încălzirea pe lemne, la încălzirea pe gaz, vom face zugrăveli, refacerea băilor, a vestiarelor, în sfârșit, sala are 15 ani, în perioada asta ea a fost la maxim utilizată, iar acum e cazul să o și modernizăm și să o și reabilităm”, explică primarul Horia Scubli.

Banii pentru acest proiect  vin de la Compania Națională de Investiții, o companie a Guvernului României care investește în proiecte întocmite pe anumite tipuri de construcții.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.