VIDEO | Primăria și Consiliul local Sighet au gândite câteva proiecte de investiții pentru început de an

Primăria și Consiliul local Sighet au gândite câteva proiecte de investiții pentru început de an. Unul vizează modernizarea zonei Palatului Episcopal, iar cel de-al doilea presupune montarea unui sistem de supraveghere video în întreg orașul.

Lucrările la fostul Palat Cultural din Sighet sunt în grafic, clădirea începe să prindă un nou contur. Lucrări în zonă a demarat și municipalitatea.

” Începem câteva licitații, probabil undeva la sfârșit de luna februarie vom organiza licitație pentru un proiect de modernizare a străzii Iuliu Maniu, vrem să realizăm un sens giratoriu în zona Băncii Comerciale și a Palatului Culturii pentru sistematizarea circulației în acea zonă. Tot acolo am început îngroparea cablurilor din fața Palatului Cultural. Vom crea acolo și o parcare pentru că acum clădirea arată superb și e păcat să fie ecranată de așa multe cabluri ce nu au ce căuta acolo. Acest proiect este în curs de desfășurare, am reușit înainte de anul nou să s ăpăm canalul pentru cabluri, în curând vom ridica și stâlpii”, arată primarul Horia Scubli.

Un al doilea proiect este cel de montare a unui sistem de supraveghere video, în întreg orașul.

”Lucrăm și la instalarea unui sistem de supraveghere video în tot orașul, începând cu intrările dinafară, inclusiv cu intrarea dinspre Podul peste Tisa, tot orașul va fi supravegheta pe un proiect HUSKROUA, sunt acele proiecte transfrontaliere realizate în parteneriat cu Ucraina, Ungaria și Slovacia”, spune edilul local.

Pentru finele lunii ianuarie este pregătită și recepia blocului ANL din zona Fucs.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.