VIDEO | S-au desemnat judecătorii care vor face parte din Biroul Electoral Județean

Astăzi, preşedintele Tribunalului Maramureş a procedat la desemnarea, prin tragere la sorţi dintre judecătorii în exerciţiu ai tribunalului, a celor 3 magistrați membri în Biroul Electoral Judeţean Maramureş constituit pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European din 26 mai 2019.

Tragerea la sorţi s-a efectuat pe funcţii, în cea de preşedinte fiind desemnat judecătorul  Mihai Bogdan Pop, în funcţia de locţiitor al preşedintelui judecătorul Ileana-Daniela Ardelean-Waltner şi în funcţia de membru judecătorul Alexandru Lucian Verdeș.

Tragerea la sorţi s-a organizat în baza dispoziţiilor legii privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European, fiind avute în vedere şi dispoziţiile H.G. nr. 80/2019 prin care s-a stabilit ziua de duminică,  26 mai 2019, ca zi pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor membrilor din România în Parlamentul European, şi ale H. G. nr. 81/2019 privind aprobarea Programului calendaristic pentru realizarea acţiunilor necesare pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European în anul 2019.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.