Angajații societății VITAL au donat sânge pentru semenii lor

Peste 40 de angajați ai S.C. VITAL S.A. au donat sânge în urma campaniei„ ALEGE SĂ FI  PREZENT ACOLO UNDE ESTE NEVOIE ZI DE ZI DE AJUTORUL TĂU!”  

Campania de donare de sânge s-a bucurat de o largă deschidere din partea conducerii societății VITAL S.A. și  a fost organizată de către departamentul Relații Publice, care s-a aliniat astfel proiectului desfăşurat la nivel naţional de mai multe companii. Recoltarea de sânge s-a  desfășurat la sediul societății VITAL S.A., din strada Gheorghe Șincai nr. 21, prin organizarea unui sediul mobil al Centrului de Transfuzie Sanguină Maramureș.

Conștientizând asupra importanței actelor umanitare pentru salvarea persoanelor aflate în nevoie, angajații societății Vital au raspuns prezent campaniei. Mulți dintre donatori s-au aflat la prima donare, însă sunt și perosane care donează sânge periodic, sprijinind de fiecare dată Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș, atunci când acesta se confruntă cu un deficit de sânge.

Medicii de la Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș îndeamnă oamenii să continue să doneze sânge, pentru că, dacă numărul acestora nu va fi constant, stocul va ajunge din nou să nu poată acoperi toate cerinţele spitalelor. Cei care vor să doneze sânge o pot face în continuare, la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Maramureș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.