VIDEO | Bătrână de 77 de ani cercetată într-un caz de contrabandă

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Biroul de Combatere a Contrabandei au făcut două percheziţii domiciliare şi una auto şi au descoperit aproape 8.500 de pachete cu țigări de contrabandă.

Pornind de la o informaţie deţinută de poliţiştii Secţiei 3 Fărcaşa, care au suspectat activităţi ilicite la domiciliul unei femei de 77 de ani din comună, ce ar fi depozitat ţigări de contrabandă, poliţiştii au descoperit că aceasta deţinea cantitatea de 1.171 de pachete cu ţigări de contrabandă.

În urma verificărilor poliţiştii au identificat furnizorul, un bărbat de 33 de ani din Baia Mare şi au stabilit câteva locaţii unde se presupunea a fi constituite depozite clandestine de ţigări de contrabandă.

Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au fost autorizate percheziţiile domiciliare şi auto care au dus la identificarea altor 7.297 de pachete cu ţigări, în Baia Mare.

În cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de cele două persoane identificate,  pentru săvârșirea de infracțiuni asimilate contrabandei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.