S-au confiscat țigări de contrabandă de peste 385.000 de lei

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au confiscat, în urma unor acţiuni de combatere a contrabandei cu ţigări, aproximativ 33.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană. Ţigările sunt în valoare de peste 385.000 de lei.

Un echipaj al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava – structură a ITPF Sighet –  a observat duminică, în curtea unui imobil, un microbuz înmatriculat în  Marea Britanie în care erau colete voluminoase. Proprietarul imobilului a declarat că nu știe cine a lăsat microbuzul pe proprietatea sa, iar cu acordul acestuia poliţiştii de frontieră au intrat în curte și au constatat că în mașină erau 32.400 de pachete cu ţigări ucrainene. Țigările au fost confiscate, ca și autovehiculul, iar în cauză se fac cercetări.

Și polițiștii din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control, au descoperit, pe o stradă din Sighetu Marmației, o persoană care avea asupra sa o geantă de voiaj plină cu țigări de proveniență ucraineană. S-a constatat că este vorba despre 529 pachete cu țigări, în valoare de aproximativ 6.200 de lei, marfă ce a fost confiscată. Și în acest caz continuă cercetările.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.