VIDEO | S-a reluat programul biletelor de tratament balnear

Casa Judeţeană de Pensii anunţă că s-a reluat programul biletelor de tratament balnear pentru anul 2020. Judeţului Maramureş i-au fost repartizate 82 de bilete  cu începere din datele de 24  și 25 iunie.

Odata cu reluarea programului  bilete de tratament balnear pe anul 2020  s-a elaborat un plan de acţiuni de prevenire a contaminării cu coronavirus.

”La Casa Județeană de Pensii Maramureș au fost repartizate 82 de bilete de tratament pentru seria cu începere din 24-25-26 iunie. Aceste bilete sunt disponibile la Bizușa, la Buziaș, la Moneasa, La Geoagiu și la 1 Mai. Trebuie să amintim faptul că s-au deschis bazele de tratament doar cele care sunt în subordinea Casei Naționale de Pensii Publice, deci acea societatea de tratament balnear și recuperarea capacității de muncă”, a declarat Lucica Pop, director Casa de Pensii Maramureș.

Reprezentanții Casei Județene de Pensii Maramureș spun că în bazele de tratament s-au luat măsuri pentru asigurea condițiilor impuse de autorități.

”La aceste baze s-au creat condițiile necesare pentru a putea asigura distanțarea socială, problemele care sunt dispuse de această stare de alertă dar am dori să facem precizări și legate de modul de comportament al pensionarilor și rugămintea către aceștia ca să respecte regulamentele și toate dispozițiile pe care ei le vor primi în aceste baze de tratament pentru că probabil vor fi diferite în funcție de spațiu, de condițiile pe care le au. Să își ducă măști de protecție și să fie vigilenți să respecte distanțarea socială”, a adăugat directorul  Casa de Pensii Maramureș.

Prin contractul de prestări servicii încheiat între Societatea de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă şi Casa Naţională de Pensii Publice, se asigură serviciile de tratament balnear, cazare şi masă pentru pensionarii şi  asiguraţii sistemului public de pensii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.