VIDEO | S-a încheiat turneul de volei de la Sighet

S-a încheiat Turneul 4 al Campionatului Național de Volei Feminin, Divizia A2 Vest care a avut loc în perioada 29 -31 ianuarie, în sala de sport a Liceului Tehnologic ”Forestier”,din Sighetu Marmației. La acest turneu au participat patru echipe, CSM Sighetu Marmației, CSM Timișoara, CSU Politehnica Timișoara și CSU Oradea.

Campionatul din acest an s-a desfășoară sub formă de turnee, tur-retur.Echipa feminină de volei a Clubului Sportiv Municipal Sighetu Marmației a pierdut meciurile disputate în fața sportivelor de la CSU Oradea, dar și a echipei Politehnica Timișoara.

Meciurile au fost intense, sighetencele s-au descurcat foarte bine, dar experiența adversarelor și-a spus cuvântul. O victorie a venit pentru sportivele de la CSM Sighet în ultima zi de confruntări, reușind să se impună cu scorul de 3-0 împotriva fetelor de la CSM Timișoara. CSU Oradea s-a impus cu 3-0 în fața echipei CSM Timișoara și cu 3-2 în fața celor de la Politehnica Timișoara în urma unui meci foarte bun făcut de ambele echipe.

Pentru voleibalistele de la Sighet, antrenate de Attila Zoltan. urmează un ultim turneu la Craiova, cel cu numărul V, pentru că la turneul VI, sportivele nu vor participa din cauza restricțiilor impuse de contextul pandemic. Urmează în urma acestor ultime confruntări să se stabilească componența echipelor pentru turneul final, în vederea promovării în Liga I.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.