VIDEO | Meci incredibil reușit de tânăra tenismenă, Nicola Codrea,  legitimată la Clubul Sportiv Școlar din Sighet, la concursul ”Cupa Simba Imvest”

Meci incredibil reușit de tânăra tenismenă, Nicola Codrea,  legitimată la Clubul Sportiv Școlar din Sighet, în cadurl concursului ”Cupa Simba Imvest”, desfășurat la Suceava. Evoluția excelentă i-a adus un binemeritat loc II

Tânăra jucătoare de tenis Nicola Codrea a înregistrat o frumoasă performanță clasându-se pe locul ll la concursul „Cupa Simba Invest „desfășurat la Suceava. Astfel , după ce a acces în semifinale a furnizat o mare surpriză reușind să o învingă pe favorită nr. 2 Borș Alexandra. A fost un meci incredibil în care tenismena sigheteana a revenit formidabil, după ce a fost condusă cu 5-3;3-0 și 3 mingi de meci, reușind să învingă cu 3-5;5-4, 10-5 . Amintim că seturile se dispută până la 4 game-uri, cu diferența de două puncte la 3-3 și cu ție-break în setul decisiv. Meciul următor a fost împotriva favoritei nr. 1 Giulia Tamaș în care a evoluat excelent având o minge de meci pe care din păcate a ratat-o. Scorul final a fost 4-2;0-4;12-10 pentru tenismena din Suceava. În partida următoare a reușit să câștige în față sportiveî Claudia Mare (Asociația Club Sportiv Orizont Baia-Mare) cu scorul de 6-2;6-1, clasându -se astfel pe locul 2, fiind doar la o minge diferența față de locul l. Tenismena Nicola Codrea este legitimată la Clubul Sportiv Școlar Sighetu -Marmației, antrenor profesor, Eugen Mihaljek.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.