VIDEO | S-a făcut dezinfectarea zonelor publice în Sighetu Marmației și în Cavnic

Seara trecută Serviciul Public de Gospodărire Urbana  a făcut dezinfectarea zonelor cu circulație mai mare din Sighet – parcuri, locuri de joacă, zona magazinelor precum și a piețelor. Și primarul Vladimir Petruț a solicitat dezinfectarea zonelor publice din Cavnic.

Potrivit reprezentanților Serviciului Public de Gospodărire Urbana  pentru dezinfectarea zonelor publice din oraș s-a folosit Virocid, o substanță eficientă pentru acest fel de dezinfecție.

”Aseară în Sighetu Marmației a avut loc o acțiune de dezinfecție cu un produs numit Virocid care are efect în asemenea situații. S-a acționat în toată zona centrală, în parcuri, pe trotuarele din zona centrală, în fața magazinelor din zona centrală, în parcul Grădina Morii, în piața agroalimentară și în piața din Unirii precum și în alte zone unde am considerat că este necesară această acțiune”, a precizat Ioan Șuștic, directorul Serviciului Public de Gospodărire Urbana.

Ioan Șuștic a precizat că astfel de acțiuni vor mai fi făcute în Sighetu Marmației și în perioada următoare.

Printre măsurile luate de administrația locală din Cavnic  pentru limitarea efectelor răspândirii noului coronavirus se află și dezinfectarea zonelor publice din oraș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.