VIDEO | S-a ales cu gardul vandalizat după ce le-a cerut vecinilor să dea muzica mai încet

După ce o sigheteancă a sesizat poliția aproape de miezul nopții că vecinii ei ascultă muzică tare și nu poate să se odihnească, femeia s-a trezit cu gardul vandalizat. Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

”În noaptea precendentă vecinul mamei mele asculta muzică în jurul orei 11:30-00:00. Mama a mers să le spună̆ să se oprească̆. Aceșția au început să o înjure și să o ameninț̦e iar ea a chemat poliția. Ca și răspuns la faptul că ea a chemat poliția ei au vandalizat gardul. Aș̦a ceva nu se poate! Vreau că tot Sighetul să vadă̆ asta. Ameninț̦i o persoană de 58 de ani care lucrează̆ 7 zile pe să̆ptămă̂na de la ora 8 dimienata până la 8 seară. Vrea să se odihnească și ei distrug proprietatea ei, ne-a scris sighetean pe adresa redacției.

Oamenii legii spun însă că partea vătămată ar fi o tânără de 17 ani.

”Ieri, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin plângere despre faptul că un gard a fost vandalizat. Partea vătămată, o tânără de 17 ani, a relatat faptul că persoane necunoscute au aruncat cu vopsea de diferite culori pe acesta și că au scris cu spray grafitti „TE IUBESC”. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere și continuă cercetările în vederea identificării autorilor”, au declarat reprezentanții IPJ Maramureș.

Continuă cercetările în acest caz.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.