VIDEO | Accident rutier cu părăsirea locului accidentului

Ieri, în jurul orei 20.10,  poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliției Mununicipiului  Baia Mare au fost sesizați despre faptul că pe DC 48, între localitățile Groși și Satul Nou de Jos, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, iar conducatorul auto a părăsit locul faptei.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat autoturismul implicat în accident. Acesta se afla în afara părții carosabile pe direcția de mers dinspre localitatea Groși înspre localitatea Satul Nou de Jos. Poliţiştii au efectuat verificări la Spitalul Judeţean de Urgența Baia Mare, unde a fost identificat un minor de 12 ani, care a fost victima accidentului rutier. Acesta a fost pasager în autoturismul implicat în accident.

În urma activităţilor desfăşurate poliţiştii au identificat conducătorul autoturismului, ca fiind un tânăr de 34 de ani, din Groşi. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus ulterior la Spitalul Județean de Urgența Dr. Constantin Opriș, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar de urmarire penală pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.