VIDEO | Recomandările pompierilor pentru noapte de Înviere

În acest weekend credincioșii ortodocși și greco-catolici sărbătoresc Paștele. Și în această perioadă, pompierii maramureșeni vor fi la datorie fiind pregătiți să intervină în orice moment pentru stingerea incendiilor și salvarea persoanelor.

Pentru evitarea producerii incidentelor atât pe timpul manifestările religioase, cât și în locuințe, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș recomandă cetățenilor adoptarea unor măsuri preventive.

”Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi iar pompierii maramureșeni vin în sprijinul cetățenilor cu câteva măsuri de prevenire care trebuie respectate pe timpul sărbătorilor. Având în vedere că vor avea loc multe slujbe religioase cetățenii sunt rugați să acorde o mare atenție lumânărilor și candelelor aprinse, acestea vor fi așezate pe suporturi incombustibile și vor fi stinse la finalul procesiunilor. De asemenea pompierii maramureșeni țin să ureze tuturor maramureșenilor sărbători fericite, cu multă sănătate alături de cei dragi”, a precizat Oana Gonczi, purtător de cuvânt ISU Maramureș.

sursa foto: digi24.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.