Rata şomajului este în scădere la nivelul judeţului Maramureş

Rata şomajului este în scădere la nivelul judeţului Maramureş

Pentru aceasta perioada sighetenii, dar nu numai, care sunt in cautarea unui loc de munca, pot sa opeze pentru un loc de munca pus la dispozitie de Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM), filiala Sighet. Lista este una destul de variata, iar printre locurile de munca vacante se numara cel de  brutar, muncitor necalificat in prelucrari mecanice,  carausi, agent comercial, maistru in industrie textila si pielarie,  tapiter, croitor, presatori produse stratificate, barmani, vanzatori, operator confectii textile, muncitori necalificati in industrie textila.
Si absolventii de studii superioare au  la dispozitie 2 locuri de inginer TCM  si locuri de  subinginer.  Potrivit declaratiilor lui Emil Chindris, consilierul Agentiei Judeteane de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM), filiala Sighet rata somajului este in scadere la nivelul judetului Maramures.
 Legislatia in vigoare ii obliga pe angajatori sa comunice  Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca Maramures toate posturile vacante altfel, sunt pasibili de amenzi usturatoare.
 Sighetenii care doresc sa afle mai multe amanunte despre joburile disponibile pot sa se adreseze reprezentantilor AJOFM,  filiala Sighetu Maramatiei, de pe strada Str. Alexandru Ivasiuc nr. 17,la numarul de telefon 0262-318.830 sau la dresa de e-mail: mm_sighet@ajofm.anofm.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.