PUȘI LA PUNCT: Înjurăturile le-au adus mai multor persoane amenzi usturătoare

PUȘI LA PUNCT: Înjurăturile le-au adus mai multor persoane amenzi usturătoare

 Jandarmii aflaţi în timpul serviciului de patrulare pe raza municipiului Baia Mare, în cursul  zilei de luni, au surprins şi sancţionat mai multe persoane pentru încălcarea  unor norme de convieţuire socială.

În jurul orei 12:34, trei tineri domiciliaţi în municipiul Baia Mare, au fost surprinşi pe str. Gării din Baia Mare în faţa Gării C.F.R,  în timp ce consumau băuturi alcoolice,  adresau injurii, expresii jignitoare trecătorilor şi au provocat scandal. Aceştia  au  fost sancţionaţi  cu amenzi contravenţionale în valoare totală de 1.000 lei. 
La ora 21:00, pe b-dul Traian, lângă Hipemarketul PENNY, un cetăţean în vârstă de 25 de ani din localitatea Hodod, judeţul Satu Mare, a fost surprins apelând la mila persoanelor care intrau sau ieşeau din magazin, iar dacă nu primea bani acesta le adresa injurii, cuvinte şi expresii jignitoare. La intervenţia jandarmilor bărbatul a refuzat să se legitimeze şi a încercat să fugă din zonă. Acestuia i s-a aplicat o sancţiune contravenţională cu amendă în valoare de 600 lei. 
Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.