Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 9 – 13 februarie

Sâmbătă, 9 februarie, de la ora 11.00, Teatrul Municipal Baia Mare așteaptă copiii, părinții și bunicii să urmărească pe scena Teatrului de Păpuși din str Dacia nr 3, ISPRĂVILE LUI PĂCALĂ, o poveste veselă, animată şi muzicală, plină de pilde şi învăţături spuse cu haz de scriitorul Petre Dulfu. Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 minute (fără pauză). 

Duminică, 10 februarie, de la ora 19.00, – spectacolul ZORBA’S DIONYSOS după N. Kazantzakis, regia Marcel Țop. Un spectacol care reconciliază Orientul cu Occidentul, surprinzând peripețiile unui erou colectiv, călăuzit de mare, un șaman – la fel ca Don Juan-ul lui Carlos Castaneda. Grecia, Turcia, Serbia și România  își dezvăluie parfumul lor specific, în care ancestralul se amestecă organic cu modernismul.Spectacolul se joacă cu publicul pe scenă. Durata: 150 minute (fără pauză)

Marți, 12 februarie, de la ora 19.00, se joacă spectacolul Soțul Păcălit, după Moliere, în regia lui Victor Olăhuț. În această punere în scenă a unui text clasic, vechi de aproape patru secole, într-o viziune modernă, fiecare personaj aduce la suprafață o tipologie, care-și găsește ecou în vremurile noastre tulburi. Spectacolul se joacă cu publicul în sală. Durata: 90 minute (fără pauză)

Miercuri, 13 februarie, de la ora 19.00 – spectacolul ”Submarinul galben în lumea fractalilor”, un spectacol de Radu Dinulescu, scenariul de Radu Dinulescu și Armand Richelet – Kleinberg. Teatrul Municipal vă propune un experiment unic, novator, o poveste non-verbală, un teatru de obiecte, întregit de animația marionetelor care evoluează într-o lumină specială, mânuite de către actori, un poem vizual și teatral suprarealist, în care arhitectura formelor devine o filosofie a libertății. Micul submarin galben este motorul acestui ingenios construct multimedia, cu imagini 3D stereoscopice, care compun, pe muzica formației “The Beatles”, o călătorie inițiatică, prilej pentru tânărul John de a descoperi o lume edenică, în care dragostea, bucuria și pacea îl împresoară. Spectacolul se joacă la sala mare Durata: 60 minute (fără pauză)

Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la secția Păpuși, 15 lei preț întreg și 10 lei  preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă. Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

Program casierie:

Luni – Sâmbătă: 12.00- 13.00 / 18.00 – 19.00

Duminică:  18.00 – 19.00

Email:rezervari@teatrulbm.ro

Rezervările se ridică cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului. În ziua desfășurării spectacolului, nu se mai fac rezervări!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.