Etichetă: februarie

Articol
Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 9 – 13 februarie

Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 9 – 13 februarie

Sâmbătă, 9 februarie, de la ora 11.00, Teatrul Municipal Baia Mare așteaptă copiii, părinții și bunicii să urmărească pe scena Teatrului de Păpuși din str Dacia nr 3, ISPRĂVILE LUI PĂCALĂ, o poveste veselă, animată şi muzicală, plină de pilde şi învăţături spuse cu haz de scriitorul Petre Dulfu. Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 minute (fără pauză). 

Articol
VIDEO  – Actualizarea contractelor VITAL SA de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare continua și în luna februarie

VIDEO – Actualizarea contractelor VITAL SA de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare continua și în luna februarie

Societatea VITAL S.A. își anunță utilizatorii că procesul de ACTUALIZARE a contractelor de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare, continua și în luna februarie, conform graficelor stabilite. Așadar, invităm toți utilizatorii serviciilor prestate de către societatea VITAL S.A. care dețin branșamente individuale la bloc și case, care au contracte încheiate anterior lunii aprilie 2013 să se prezinte în vederea actualizării acestora.

Articol
Proteste in strada ale politistilor, lucratorilor de penitenciare si rezervistilor militari, în 7- 8 februarie

Proteste in strada ale politistilor, lucratorilor de penitenciare si rezervistilor militari, în 7- 8 februarie

În data de 7 februarie, începând cu ora 09.00, ofițeri și agenți de poliție și penitenciare alături de rezerviști militari protestează în  fața sediului Ministerului Administrației și Internelor și, începând cu ora 12.00, la sediul Ministerului Justiției împotriva inechităților salariale și a discriminării pensionarilor militari. În data de 8 februarie 2019, începând cu ora 08.30, protestul continuă la Parlament.